Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
Laatimispäivä 30.8.2019

Tätä Lento Consulting Oy:n asiakasrekisteriä pitää yllä Lento Consulting Oy, Y-tunnus 2946768-3, Alapappilantie 122, 54100 LAPPEENRANTA.

Jos sinulla tulee asiaa rekisterinpitäjälle, voit ottaa yhteyttä Caro Pohjola, puh. 045 787 35582, [email protected]

Lento Consulting asiakasrekisteri on olemassa siksi, että voimme tarvittaessa olla yhteydessä yhteydenottopyynnön jättäneisiin henkilöihin. Yleensä asia liittyy jo olemassa olevaan asiakassuhteeseen tai yhteistyökuvioon tai tulevien yhteistyökuvioiden suunnitteluun.

Rekisteristä löytyvät nämä henkilötiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite. Tiedot on hankittu lentoconsulting.fi nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta.

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Henkilötietoja voidaan lisätä Lento Consulting uutiskirjeohjelmaan sekä Microsoftin hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Ko. palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen.

Asiakasrekisteriä Lento Consulting säilyttää tietokoneellaan sekä matkapuhelimessaan, jotka molemmat on suojattu salasanalla. Nettisivut sijaitsevat kotimaisen Zonerin palvelimella ja Zoner ottaa tietoturvan vakavasti.

Asiakasrekisteriin lisätyllä henkilöllä on oikeus saada nähtäväksi rekisteriin merkityt henkilötiedot. Tietoja voi myös muuttaa ja pyytää poistettavaksi sähköpostitse [email protected].

<< Takaisin etusivulle